| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Merhaba; Arkadaşlar VPS sunucu kullanıyorum... Düne kadar hiçbir problem yoktu fakat bu sabah kullanıcılarımdan birtanesi cpanelden mail hesabı ekleyemediğini belirtti. Kontrol ettim gerçekten eklenmiyor. Uzun bir müddet bekledikten sonra eklendi diyor ama sonuç yine hüsran... Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum (Tweak ayarları ile oynamıştım ayarlarını orjinal olarak verebilecek arkadaş olursa sevinirim) |
| |||
| herhangi bir hata vermiyor uzun süre load olduktan sonra account created diyor ama eklemiyor... |
| ||||
| Mail Sunucunuz stop etmiş veya ayarları bozulmuş. WHM'ye root olarak girip Restart EXIM yapıp deneyebilir misiniz? Restart sonrasında problem olursa hata mesajınıda foruma yazın..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| exim status mailnull 12209 0.0 0.4 7396 1216 ? Ss 14:03 0:00 /usr/sbin/exim -bd -q60mmailnull 12221 0.0 0.4 7392 1144 ? Ss 14:03 0:00 /usr/sbin/exim -tls-on-connect -bd -oX 465mailnull 20099 0.0 1.6 6844 4288 ? S 11:55 0:00 eximstatsroot 13927 0.0 0.4 3124 1152 ? S 14:04 0:00 antirelayd |
| |||
| yine aynı eklendi diyor ama eklemiyor :confused: |
| |||
| yanlız mailime şöyle birşey geldi pop failed @ Fri Aug 10 14:04:42 2007. A restart was attempted automagically. imap failed @ Fri Aug 10 14:04:42 2007. A restart was attempted automagically. |
| ||||
| sunucunuza bir restart atın. daha sonrada şu komutları yazın SSH da /scripts/upcp /scripts/updatenow /scripts/sysup /scripts/fixeverything /scripts/exim4 daha sonra mail açma işlemini tekrar deneyin
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |