| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| whm tweak settings altında, prevent nobody scripts sending out email veya bunun gibi bir seçenek var onu işaretlemişsiniz o yüzden göndermiyor. Kaldırın düzelsin.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Prevent the user "nobody" from sending out mail to remote addresses (PHP and CGI scripts generally run as nobody if you are not using PHPSuexec and Suexec respectively.) aktive ettim sanırsam bu sinangunay |
| ||||
| evet o bluevean.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| teşekkürler sinangunay |
| ||||
| Pardon ama aktif etmemen lazım o özelliği. Mesajını yeniden okuyunca gördümde aktive ettim demişsin. O kutucuğun içi boş olmalı..
| |||
| Merhaba Tam benimde yaşadığım bir sorun ama benim yaşadığım sorun belkide biraz daha farkılı.. Çünkü Sinan bey söyledğiniz yer işaretli değil ve karşılaştığım soru şu.. Joomlada mesela ; Kullanıcı üye oluyor... Aktivasyon kodu gidiyor ama admin e ( ki admin maili vs hepsi ayarlı) Kullanıcı üye oldu maili gelmiyor.. Yada Yine iletişim bölümüne yazı yazıyoruz.. Yine Admine mail gelmiyor.. Yada joomlada Sipariş formu yapıyoruz .. Yine mail gelmiyor... Benim sorunum bu nasıl düzeltebiliriz. ? Acaba.. Şi,mdiden teşekkürler.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |