| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Mail() fonksiyonu çalışmıyor? <? $eposta="adim@domainim.com"; $mesaj="deneme yapıyorum..."; $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n"; $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-9\r\n"; $headers .= "From: ornek@falan.com\r\n"; $konu="eposta konum"; if (!mail($eposta,$konu,$mesaj,$headers)) { echo "yollanamadı"; } else { echo "yollandı..."; } ?> bu kodlar sunucumun birisinde email yolluyor diğerinde yollamıyor(her ikisinde de yollandı yazısı yazıyor ama birisinde eposta gitmiyor). mail() fonksiyonu disable sanırım birisinde,mail() fonk.u nasıl enable yapabilirim? sorun başka birşeyse nedir? |
| |||
| disable_functions da liste var (symlink,shell_exec,exec,proc_close,proc_open,pope n,system,d$..) gibi burada maille ilgili birşey yok.usta online olunca görüşebilirmiyiz msnden. |
| ||||
| Problem tarafımdan çözülmüştür
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| php mail() fonksiyonu çalışmıyor bu sorunu nasıl çözdünüz lütfen yardım bendede aynı sorun var disable_functions = kısmı boş whm kullanıyorum php_suexec off durumda prevent nobody işaretli değil |
| ||||
| Tweak Settings bölümünden mail ayarları var. formmail gibi fonksiyonlar oradan kapatılmış olabilir. |
| |||
| Aynı sorun bendede mevcut. Php configuration editor bölümünde; Used under Windows only: host name or IP address of the SMTP server PHP should use for mail sent with the mail() function. localhost <- üstü çizili **DEFAULT**, Click to Editşeklinde.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |