| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Çoğu kişide bu problem var. çözümü olarak da PTR , RDNS , dns vs gibi bir süre ayarlardan bahsediliyor veya bunların nasıl yapıldığından bahsediliyor. Ama şuan benim kullandığım vps de bu ayarların hiç biri yok. Ptr,senderid veya dns kayıtlarının hiç biri yapılmadı zaten domain bile eklenmedi. Şuanda ip adresini ( ip/mail.php şeklinde) kullanarak mail göndermeye çalışıyorum ve hepsine gidiyor. Sunucuda ayrıca hiç bişeyde kurulu değil. Sadece vpsyi aldığım yer mailserver kurdu o kadar. Hatta merak edip, ne kurduklarını ,nasıl kurduklarını kendilerine sordum ,söylemediler Ben anlamıyorum sunucu yönetiminden zaten kendimi geliştirmek için almıştım vpsyi ama bu işde başka bişey var gibi. Bu konu hakkında birkça makale okudum ve bu kayıtları olmayan sunuculardan gelen mailleri hotmail kabul etmiyormuş ama benimkileri kabul ediyor |
|
| |||
| |||
|
bu tür sorunu olanlar p.m. atsın veya msn@expobilisim.com 'u ekleyiniz. Zaman bulursam anlatacağım çözümünü. |
|
| |||
| |||
| Sender ID Tool burdan yapabilirsiniz |
|
| |||
| |||
|
50 ytl vereceğine biraz araştırsan.olmazmı arkadaşım.hem herşey para değil bir gün o sunucununa çaktıklarında bidaha geri alamazsın paranla...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |