| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Merhaba Arkadaşlar Bir web sitesinin mail sunucularını başka bir servera yönlendirdim. Yölendirmeyi web sitesinin kurulu olduğu server üzerinden yaptım. Sadece mail sunucularını yönlendirdim. Ping atınca yönlendirdiğim sunucuya gidiyor ancak web sitesinin kurulu olduğu serverdaki başka bir sitenin mail hesabından mail atınca web sitesinin bulunduğu serverdaki mail adreslerine mail gönderiyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
Mail atınca tam olarak ne oluyor ? O kısmı biraz daha açıklar mısınız ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Mail dns lerini yönlendirdik. Ama mail atınca hala eski mail serverdaki mail hesaplarına mail gönderiyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
Domain adı nedir ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |