| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| SHOUTcast 10 Kullanıcı Ne kadar Bandwithd yer Diğer Konu Kilitlenmiş banvit denince pek anlaşılmıyo her halde birde böyle yazalım bakalım Merhaba SHOUTcast Radyo Hizmetinde Serverda 10 Müşteri MAX : 50 Kullanıclık Kalite :32 mbit AYLIK NE KADAR Trafik YAPAR Not: ben hesapladım , tarttım biçtim , birde siz değerlendirin ... |
| ||||
| tarttın nekadar çıktı peki ? |
| |||
| 1 müşteri için aylık 4 gb düşüyo ama birde siz değerlendirin toplam nekadar olur acaba |
| |||
| yav allah allah sorudaki yanlışları irdelemek yerine soruya cevap yazsanız daha yararlı olmayacakmı ? |
| ||||
| Babanın destek merkezi mi burası ? Kuralları okursun. Kurallara uyarsan desteğini alırsın. Alıntı:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| sinan babanın destek merkezi ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |