| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Sitemimizde Önceden yüklü olanlar PHP Version 4.4.6 Apache/1.3.37 Mysql 4.1.21 var den Yapılan Gücnellemeler Apache 2.2.6 Php 5.2.6 Mysql 5.0.45 xCache Php Hızlandırıcı bu düzenlemeler yapıldıkdan sonra makina üzerinde bulunan hiçbir radyo çalışmaz oldu start verildi radyolara ssh den giriş yapılıp Buna ek olarak yeniden tekrar bir radyo kurduk ondada aynı sorunla karşılaştık Nasıl bir cözüm yolu izlemeliyim |
| ||||
| xCache Php Hızlandırıcıyı kaldırıp denediniz mi?
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| ||||
| Radyoları yeniden başlatınca ne hatası veriyor, hata mesajı yazarsanız sevinirim.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Kod: Event log: [SHOUTcast] DNAS/Linux v1.9.4 (Mar 17 2004) starting up... [main] pid: 18317 [main] loaded config from sc_serv.conf [main] initializing (usermax:128 portbase:8018)... [main] No ban file found (sc_serv.ban) [main] No rip file found (sc_serv.rip) [main] opening source socket [main] error opening source socket! FATAL ERROR! Some other process is using this port! |
| ||||
| [main] error opening source socket! FATAL ERROR! Some other process is using this port! port kullanılıyormuş zaten başka portta deneyin.
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| Kod: [SHOUTcast] DNAS/Linux v1.9.4 (Mar 17 2004) starting up... [main] pid: 19000 [main] loaded config from sc_serv.conf [main] initializing (usermax:128 portbase:8049)... [main] No ban file found (sc_serv.ban) [main] No rip file found (sc_serv.rip) [main] opening source socket [main] source thread starting [main] opening client socket [main] Client Stream thread [0] starting [main] client main thread starting [source] listening for connection on port 8050 [sleeping] 0 listeners (0 unique) rs (0 unique) Diyor yinede yayını alamıyorum sorun yok gibi görünsede alamıyor yayını |
| ||||
| sorun yok fakat sunucuzda firewall var mı varsa firewall üzerinden bu portu açın ![]()
| |||
| firewall varmı yokmu bende bilmiyorum acıkcası sistem yöneticisine başvurmam gerekiyor Daha yeni yeni sisteme girmeye başladıgım için yeni ögreniyorum |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |