| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Canlı Yayın Sunucu Tavsiyeniz ?
Merhaba canlı yayın sunucuları hakkında bilgiye ihtiyacım var yardımcı oılursanız sevinirim. Bir yerin 6 dan fazla güvenlik kamerası var ve bu kameraları internet sitesinden yayınlamak istiyor. yayınladığınladığında ortalama 100-150 civarında kişi izleyecek. Sunucuları inceliyorum kullanım bilgim olmadığı için kaç kişi izlerse ne kadarlık Bw harcarım ben sürekli yayın yapsam ne kadar Bw harcar. Mesela benim bu ihtiyaçlarıma karşılık aşağıdaki paketlerden işimi gören hansigi olur acaba? Teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
|
Sunucu kullanım bilginiz yok ama canlı yayın işine gireceksiniz öylemi? Bilginiz olmadan nasıl yönetmeyi düşünüyoruz onu anlayamadım. Birde aşağıdaki paketler demişsiniz ama ortalık da paket yok. Sunucumu alacaksınız yoksa bir yerden bu hizmeti mi alacaksınız.Bunu daha net yazarsanız iyi olur.
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
|
o paketler ile olmaz onlar vps.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
1024 internet hızımla kendi bilgisayrımdan 3 kişi felan izleyebiliyor bengörüntüyü sunucuya gönderip sunucuda 100lerce kişiye gönderecek görüntüyü yapmak istediğim sistem budur.Bilgisayarıma media encoder tarzı bir prgram kurup sunucuya o şekilde gönderceğim bildiğim bu buraya kadar yanlış birşeyim yoksa tabi... Resimdeki paketlerde webabi nin canlı yayın için tahsis ettiği paketler SUNUCU KİRALAMA şu adresteki paketler. Bunlarla yapmak istedğimi yayını yapabiliyormuyum bilmiyorum. Birde şu adresteki paketler var. Vps windows Vps linux Vps Sunuc Linux Sunucu |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |