| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
arkadaslar neredeyse 1 ayda 3 hosting degistrdim 1i hostu tu windows almistim ffmpeg ioncube zend lib ayarlari en ii linux da degisir dediler baska yere gectim tmm tmm gel yapariz dediler gittim yapamadilar ole kaldi adam beni msnden engelledimi ne yaptiysa artik sora gittim baska yerde vps alaim bari kendim yapabilirim belki briinni sunucuya baglanmasini saglayip yapabilirm dedim hostla gorustum adam ii biri elinden gelidgince yardimci oldu ama bu seferde ffmpeg fln herseyi kurduk kernel i yükseltik linuxun sora baktik ffmpeg kurdugum 5 tane video scriptindede crash oldu ve cevirmedi...ama bu host ile alakaliymis hosta soledim oda elinden geldigince yardimci olmaya calisti fakat bulamadik.. simdi elinde ffmpeg destekli video upload edebilien script denemis bir host varmi ? vps almai üdüsnüom yani param onu saglio ilerde sunucuyada gecebilirim varsa yardimci olucak biri beklerim... |
|
| ||||
| ||||
|
Kullandığınız script nedir? PHPMotion değilse sorun yok çözülebilir bir problem.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
FFMPEG, ioncube, vs destekli host verebilirim. Manisa lokasyonlu. Normalde satış yapmıyorum. ama bende aynı amaç için kullanıyorum... düşünürsen yardımcı olabilirim. ancak bu işi hostu bırak vpsle bile götüremezsin. bir anda herşey çoğalıyo ![]() bu arada örnek çalışan site; SeyriNur ::
__________________ ![]() Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
yok phpmotion ii degil zaten türk bir arkdasmizin yazdigi lisansli bi script ramlardende olabilir sanirim
|
|
| |||
| |||
|
Clip Share scriptinin 3.0 sürümü var. Ben kullanıyorum
__________________ ![]() Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
3.0.1 kurdum bende çok iyi olmuş hele birde xcache ile derleyince cart diye açıyor
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
| |||
| |||
|
herhalde buffer olmalı =)
|
|
| ||||
| ||||
|
hayır php'leri cache edip hafızadan sunan bir patch.
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar bende kurmak istiyorum ama sorun yaşıyorum,2 tane sorunum var yardımcı oluranız çok sevinirim. birincisi ostube kurduğumda ffmeg-php çalışmıyor türm kurulumları yaptım php.ini ne dosyanın yerinide koydum ama olmuyor ikincisi rayz yada clipshare kurmak istediğimde direk alttaki sql hatalrını veriyor. sql hataları: bu hatayı neden veriyor olabilir
__________________ http://www.ismakina.org |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |