| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Alıntı:
bu da demektir ki abc.com xyz.com 123.com 72.21.19.190 nolu ip de host ediliyor ise 72.21.19.190:8006 portundan ulaşabileceğimiz radyomuza abc.com:8006 xyz.com:8006 123.com:8006 adreslerinden de ulaşabiliriz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Bunun yerine aynı ip üzerinden farklı portlara radyo kurarak müşterilerinize hizmet verebilirsiniz. Örneğin a radyosuna 2525 portu b radyosuna 4949 portu vs. gibi Böylece birden çok ip almaya gerek duymazsınız. Ama bununda sakıncaları varmıdır! oda tartışılır. İyi çalışmalar, iyi günler dilerim. |
| ||||
| Alıntı:
![]() radyolar için ip alan hiç görmedim. 8000-9000 portları radyolar için uygun.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |