| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| 2 Adet radyo war reset attım ?i??? 2 Adet radyom war sunucuya reset attım nasıl aktif edicez radyoları ??? ![]() |
| ||||
| radyo klasörlerine girdikten sonra ./sc_serv komutunu çalıştırarak başlatabilirsin. Her radyo için yapacaksın, komutu çalıştırdıktan sonra sshtan çıkman gerekli.
__________________ |
| |||
| cd radyo ya mı gircez snra bunu yazıp çıkıozmu ? |
| |||
| Root olarak ssh 'ye bağlanın, su hesapadı cd cd radyonun kurulu olduğu dosya adı ./sc_serv sc_serv.conf yapın ssh penceresini kapatın Aynı işlemi diğer hesap içinde yapın. İyi çalışmalar iyi günler dilerim. |
| |||
| tşk ederim |
| ||||
| Ssh dan radyoları açtıktan sonra ctrl + x komutu kullanmadan direk ssh'ı Çarpı ( X ) ile kapatın yoksa ssh durur.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| Arkadaslar ayni sorun bendede var yazdşklarinizi aynen yaptim ama port kullanimda diyor 16 adet radyo var reset atinca hicbiri calismiyor herbirinide deniyorum hpsinde portun kullanimda oldugunu soluyor bunu nasil duzelticem yapamadim birturlu... Not reset atmadan once butun radyolar sorunsuz callisiyordu. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |