| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Whm Den Radyo Yukleyemiyorum S.a Arkadaşlar Suanda Whm sonicten radyo yuklemeye kalkıyorum şöyle bir hata veriyor Müşteri Hesabı Altında .... seems Radio has been setup or running. Please uninstall it first from your uninstall option.If whmsonic says you dont have radio but you still get this msg, doesnt matter use your uninstall option in your cpanel Not: 1 adet radyo kurulu sadece diğer 2. kurmaya kalktığımda böyle hata veriyor. Sorun nedir ? ![]() |
| ||||
| 2. radyoyu kuramazsınız diğerini silmeniz gerek diyor..
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| 15 Adet radyo açma iznim var ama anlamış değilim .:: Limitlerim ::. Oluşturulan Radyo : 1 Kalan Limit : 14 AutoDJ Creation Access : yes |
| ||||
| Evet ama, aynı kullanıcıya açamazsınız bu 15 radyoyu.. Sanırım WHMSonic reseller hesabınız var.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Evet Aynı Dediğin Sorunmuş Neyse Onu Halletik birşey daha danışayım ben örneğin bir radyo ip var diyelim : 55.555.55.11:6030 Bunu yaptığı yayın belli olmadan yani başka sınıolduğu belli olmadan title kısmı yani kendi radyoma nasıl yönlendirebilirim ? |
| ||||
| anlamadım daha açıklayıcı yazarsanız iyi olur.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |