| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| radyo sorun
radyo kurdum, portu 7777. apf kurulu sunucuda conf.apf de IG_TCP_CPORTS EG_TCP_CPORTS kısımlarına 7777 ve 7778 i ekledim ama bir türlü radyoya bağlanamıyorum. başka bi ekleme daha mı yapmam gerekiyor acaba? |
|
| ||||
| ||||
|
Servisleri başlattınız mı ? Çalıştır komutu filan olması gerekiyor?
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| |||
| |||
|
sunucuya restart bile attım |
|
| ||||
| ||||
|
restrat attiysan yeniden calsitirman gerek radyoyu zaten normal sartlarda restrat attiginda calisan radyolar calismazlar yeniden calistirman gerek radyolari...
|
|
| |||
| |||
| Quote:
neyse hallettim, başka bir sorun varmış |
|
| ||||
| ||||
|
8000 ve 8050 arasında verin radyo portlarını.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |