| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| tek hesap dediğim mesela şöyle.. root ta radyo klasörüm var içerisinde her radyo müşterisi için ayrı bir klasör var ve shoutcast dosyaları hepsinde yüklü. sc_ahmet mehmet yok gene hepsi sc_serv |
| |||
| ben gene istendiğinde bocalamadan değiştirebiliyorum ki... ben hala anlamadığınız kanısındayım. yada ben anlatamadım sanırım..şimdi şöyle roota giriyoruz... root ta bir klasör oluşturduk radyolar diye... o klasörün içine her müşteri için ayrı bir klasör oluşturduk ve shoutcasti onun içine kurduk... yani aynene şöyle oldu olay radyolar/müşteri1/sc_serv radyolar/müşteri2/sc_serv radyolar/müşteri3/sc_serv yani her müşterinini hesapları zaten farklı farklı ve hepsine ayrı ayrı müdahele edebiliyorum... benim istediğim şimdi bunları makina reboot olunca nasıl otomatik olarak başlatabilirim... |
| ||||
| Ben anladım bu sekil bi baslangıc dosyası olusturun pico radyolar.sh icine asagıdaki gibi ekleyin #!/bin/bash cd radyolar/musteri1/ ./sc_serv >/dev/null & exit 0 cd radyolar/musteri2/ ./sc_serv >/dev/null & exit 0 yetki ayarı chmod 755 radyolar.sh pico /etc/rc.local en alta sh /root/radyolar.sh
__________________ CahiL Bir kimsenin yanında Kitap gibi sesiz OL..! |
| |||
| tamam denicem teşekkür ederim... |
| |||
| denedim fakat sonuç gene hüsran sunucuya reset alınca hiç biri başlamadı ama ./radyolar.sh yazınca sadece ilk sıraya yazılan radyo açıldı... |
| ||||
| Alıntı:
Elimin atında istegini deneye bilecegim bu sunucu olsaydı tabiki dener öle yardımcı olmaya calsırdım eger senın böyle deneye bilecegimiz bir sunucun varsa pm ile ulas bana inceliyelim beraberce
__________________ CahiL Bir kimsenin yanında Kitap gibi sesiz OL..! |
| |||
| benim ssh girmeye yetkim yok sanırsam ama 15 adet radyo açma iznim var yani resseelr hesabım var bunu olayı ben nsaıl yapabilirm hepsi şöyle home/radyo home/radyo2 ... diye diyor bunu ssh bağlanamdan veya başka nasıl yapabiliriz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |