| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Radyolarınızı otomatik başlatın.. Merhaba forum alemi, Ne olduğunu az buçuk anladığınızı varsayarak yazacağım. Yapacağımız işlem bash script yazıp, windows'taki Başlat klasörünün linux karşılığı olan init.d 'e atacağız. Böylece windowsta nasıl açıldığında Başlat klasöründeki programlar çalışıyorsa sunucumuzdada o şekilde çalışacak Yaptıklarımı aynen yapın, gerekli yerleri değiştirmeyi unutmayın..(Radyolarınızı /radyo/musteri1 klasörüne kurduğunuzu varsayıyorum...) cd /home nano radyobaslat.sh dosyanın içine şunları yazıp kaydedin.. Kod: #!/bin/bash cd /radyo/musteri1; ./sc_serv nano /etc/rc.local rc.local içine en alta, şunları ekleyip kaydedip çıkın... /home/radyobaslat.sh reboot atın deneyin ![]() Kaynak vermeden yayınlayanın kulaklarını çekerim ona göre ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| eklenti olarakda şu sorun var cd radyo diyerek radyo dizinine geçebiliyorum fakat cd musteri1 diyerek musteri1 dizinine geçemiyorum olduğu olda kontrol ettim musteri1 dizini var fakat içine giremiyorum.Birde bu sorun çıktı bu işlemleri uyguladıktan sonra sorun nedir?
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| Her klasöre ayrı ayrı girmeyimi deniyorsun? cd /home/radyo cd musteri1 vs gibi? Ayrıca bu işlem işe yarıyor elbette neden yaramasın ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| girmiyor işte bende anlamadım cd radyo diyorum radyonun içine giriyorum sonra bunu içindeki musteri1 klasörüne cd musteri1 diyerek geçemiyorum anormal bir durum ortaya çıktı:S
| ||||
| cd radyo1; cd musteri1; yapıyorsan girmez... direk gideceğin klasöre gitmen lazım
| ||||
| fakat cd radyox olarak radyox in içine girip daha sonra cd shoutcast-1-9-5-linux-glibc6 yazarak shoutcast-1-9-5-linux-glibc6 içine girip radyoyu başlatıyordum bu sorunu geçelim hadi verdiğin yöntem çalışmadı reboot attım açık olan radyolarda kapandı açılmak felan yok ![]() ![]() ![]() ![]()
| ||||
sen bir ara msn'den yazsana bana hata neymiş bakalım? Bu yöntemi kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor..
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |