| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| SHOUTcast için eklenti varmıdır? Merhabalar, Gayet güzel SHOUTcast ile radyo kurduk ama Radyo POP - 24 Saat Hit Muzik gibi bir index nasıl yapabiliriz? Ha zaten SHOUTcast çalan şarkıyı gösteriyor ama o işi nasıl XML yada txt ile sıralayabiliriz ki ? Bu işi bilen varmı? |
| |||
| kendim buldum hallettim : Radyo ROCK - 24 Saat Rock Müzik bakınn.. En kısa zamanda dosyaları paylaşıcam.. eğer unutursam lütfen hatırlatın... |
| ||||
| unuttun mu? hatırlatayım dedim :p
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| tatildeyim. şirkete dönünce atarım ama başka bir sorunum var malesef. yayın yaptığımız sunucuya bağlanıyorum remote desktop ile, disconnect olduğum zaman zaten alttaki programlar çalışıyor ama yayın alamıyoruz cevabını biliyormusun? |
| ||||
| Windows hakkında ileri bilgim yok ama, eğer yeni bir Remote açıp eski kopan bağlantınıza bağlan derseniz programlar geri geliyor (taskbar, task manager, users)
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Yazılım Hakkında Detaylı Bilgi : Admin Paneli Tarzı Gelişmiş Monitoring : Wolf's ShoutCast Stats Script Version 2.0 Yazılımın Download Linki : http://downloads.host-comp.com/download.php?file=523 (22.841 Byte) Benim yaptığım sayfa : Radyo ROCK | ßeta | 24 Saat Rock Müzik RadyoRock Dosyaları : http://www.radyorock.com/radyorock.zip (38.149 Byte) Dikkat : Dosyaları düzenleme yaparken bin klasöründe "html_templete.htm" yazıyor. Yani normalde template olması gerekirdi bence. templete nedir bilmiyorum Oraya dikkat ediniz. Dikkat 2 : Eğer benim dosyalarımı kullanacak olursanız "rad_stats_conf.php" - "bin klasörünün içindeki htm'ler" ve "status klasörü altındaki rad_stats_conf.php ile bin klasörünün içindeki htm dosyaları" nı düzenlemeniz işinizi görecektir. Oldumu Sinancim :p |
| ||||
| ohoo güzelmiş baya +rep
| |||
| sen sistem yöneticisin ama bende script yöneticisi olabilirim kadronuz varsa ![]() ayrıca ben rep mep anlamam canım. insana insan gibi davranılsın yeter. ![]() |
| ||||
| karıştırma hostbank :p imzam nasıl olmuş ama? kroyum emme sistem bilgisi bende ehe ehe
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |