| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Bulursan Banada Söyle... |
| ||||
| RadyoHosting.Info Bu Hizmeti Sağlıyor Kendisiyle Detaylı Bir Şekilde Görüştük WHMSonic Denen Sistem iLe Bence Bir Konusun Derim |
| ||||
| WHMSonic 'i çok inceledim ama autoDJ olayı görmedim yanlışsam lütfen düzeltin.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| RadyoHosting//DESTEK: kendi makinanız varsa autodj ye fazla RadyoHosting//DESTEK: özenmeyin derim RadyoHosting//DESTEK: & 8 -9 cpu yiyor RadyoHosting//DESTEK: bir hesap RadyoHosting//DESTEK: 2-3 dinleyiciyle RadyoHosting//DESTEK: bu yüzden autodj özelliğini satmıyoruz biraz konuştukta, pek önermedi arkadaş
__________________ ...,,,..,, |
| |||
| Merhaba RadyoHosting.info olarak radyo hizmetlerimizde kullandığımız sunucularımızda WHMSonic yüklüdür ayrıca WHMSonic Türkiye bayilerinden biriyiz. WHMSOnic AutoDj Özelliği internet radyoculuğu anlamında mükemmel bir yenilik AutoDJ özelliğindeki Extra Ücret uygulamamızın sebebi ; Auto Dj testlerimizde 128 Kbit yayında %6 - %9 arası bir cpu yediğini, 32 Kbit yayında ise %4 - %6 arası bir Cpu yükü getidiğini tespit ettik bu sebeple Radyo Müşterilerimize extra bir hizmet olarak sunuyoruz. Mümkün olduğunca dinleyici sayısı yüksek müşterilerimizin hizmetine vermeye çalışıyoruz. Bununda sebebi sadece makinalarımıza getirdiği yüktür. Saygılar |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |