Site, Server Genel » MyBB Destek

Mesaj Altına Gizli TAG

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » MyBB Destek
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 21.05.08, 06:30 PM
Tickhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MyBB Turkiye

Tecrübe Puanı: 6
Tickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really nice
Tickhi - MSN üzeri Mesaj gönder Tickhi - YAHOO üzeri Mesaj gönder Tickhi isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Ders Mesaj Altına Gizli TAG

Admin KP > Şablonlar > Kullandığınız Tema > Mesajlarda Profil (Postbit) Şablonlar > Postbit 'i açınız

ardından bu kodu bulun.

{$post['message']}

bununla değiştirin.

{$post['message']}<br /><br />

bu adımda mesajdan sonra 2 satır boşluk ekledik.

<font color="#EFEFEF" size="1px"> Genel Kültür , Genel Kültür Dergileri , Genel Kültür Soruları , Genel Kültür Bilgileri , Genel Kültür Kitapları , Kişisel Gelişim , Bilinmeyen Gerçekler , Sağlık , Edebiyat , Türk Dili , Dil ve Anlatım , Tarih</font>

Örnek kod bu. Benim sitemde kullandığım . (GenelKulturum.Com - Genel Kültür)

Font color'ı mesajların arka planını alarak bulabilirsiniz. örneğin arkaplan siyah (#000000) olan bir konuya efefef verirseniz bunlar görünür hoş olmaz. Renk kodlarını colorpicker gibi bir programla çok çok çok rahat öğrenebilirsiniz.

ordaki genel kültür vs. yazılarıda kendi sitenizin amacına içeriğine göre değiştirmelisiniz.

Ardından ;

{$post['message']}<br /><br />

Demin yaptığımız bu kodun yanına

<font color="#EFEFEF" size="1px"> Genel Kültür , Genel Kültür Dergileri , Genel Kültür Soruları , Genel Kültür Bilgileri , Genel Kültür Kitapları , Kişisel Gelişim , Bilinmeyen Gerçekler , Sağlık , Edebiyat , Türk Dili , Dil ve Anlatım , Tarih</font>

kendi keywordslerimiz olan bunu yapıştırıyoruz.

Son Hali ;

{$post['message']}<br /><br /><font color="#EFEFEF" size="1px"> Genel Kültür , Genel Kültür Dergileri , Genel Kültür Soruları , Genel Kültür Bilgileri , Genel Kültür Kitapları , Kişisel Gelişim , Bilinmeyen Gerçekler , Sağlık , Edebiyat , Türk Dili , Dil ve Anlatım , Tarih</font>

Fikir forumzede.com sitesinden bana aittir.RSS ile forumdan konuları çalmaları için engel amaçlı yapmıştım.Fakat Emir arkadaşımız bunlara tagları koyarak biraz daha yararlı bir işin düzenlemiştir : )

Kaynak : MyBBTurkiye.Com - MyBB Türkçe Yardım Forumları
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil