| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Admin KP > Şablonlar > Kullandığınız Tema > Mesajlarda Profil (Postbit) Şablonlar > Postbit 'i açınız ardından bu kodu bulun. {$post['message']} bununla değiştirin. {$post['message']}<br /><br /> bu adımda mesajdan sonra 2 satır boşluk ekledik. <font color="#EFEFEF" size="1px"> Genel Kültür , Genel Kültür Dergileri , Genel Kültür Soruları , Genel Kültür Bilgileri , Genel Kültür Kitapları , Kişisel Gelişim , Bilinmeyen Gerçekler , Sağlık , Edebiyat , Türk Dili , Dil ve Anlatım , Tarih</font> Örnek kod bu. Benim sitemde kullandığım . (GenelKulturum.Com - Genel Kültür) Font color'ı mesajların arka planını alarak bulabilirsiniz. örneğin arkaplan siyah (#000000) olan bir konuya efefef verirseniz bunlar görünür hoş olmaz. Renk kodlarını colorpicker gibi bir programla çok çok çok rahat öğrenebilirsiniz. ordaki genel kültür vs. yazılarıda kendi sitenizin amacına içeriğine göre değiştirmelisiniz. Ardından ; {$post['message']}<br /><br /> Demin yaptığımız bu kodun yanına <font color="#EFEFEF" size="1px"> Genel Kültür , Genel Kültür Dergileri , Genel Kültür Soruları , Genel Kültür Bilgileri , Genel Kültür Kitapları , Kişisel Gelişim , Bilinmeyen Gerçekler , Sağlık , Edebiyat , Türk Dili , Dil ve Anlatım , Tarih</font> kendi keywordslerimiz olan bunu yapıştırıyoruz. Son Hali ; {$post['message']}<br /><br /><font color="#EFEFEF" size="1px"> Genel Kültür , Genel Kültür Dergileri , Genel Kültür Soruları , Genel Kültür Bilgileri , Genel Kültür Kitapları , Kişisel Gelişim , Bilinmeyen Gerçekler , Sağlık , Edebiyat , Türk Dili , Dil ve Anlatım , Tarih</font> ![]() Fikir forumzede.com sitesinden bana aittir.RSS ile forumdan konuları çalmaları için engel amaçlı yapmıştım.Fakat Emir arkadaşımız bunlara tagları koyarak biraz daha yararlı bir işin düzenlemiştir : ) Kaynak : MyBBTurkiye.Com - MyBB Türkçe Yardım Forumları |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |