| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| radyo.php yi atmamışsın galiba ftp ye |
| ||||
| ||||
| radyo.php var. ama Upload klasöründe. dediğim gibi neyi nereye koyacağımızı yanlış yazdın sanırım.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Upload klasörünün içindekileri ana dizine atıcaksın komple |
| ||||
| evet şimdi hepsini ana dizine upload ettim. Upload klasörünü öylece atmıştım. şu anda aquaradyo.php çalışıyor lakin bir sorun var. index.php de gelmiyor.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Hocam Cpanelde Redirects bölümünden WHM/cPanel Destek Platformu u Sayfa Basligi ye yönlendiriceksin ana sayfaya girince radyoyla beraber olan frameli aquaradyo.php dosyasını açıcak ozaman ama aquaradyo.php dosyasının adını index2.php yap WHM/cPanel Destek Platformu u www.whmdestek.com/index2.php ye yönlendir |
| ||||
| Evet hocam oldu şimdi radyonun ayarlarını yapman yeterli benim tarzımı beğeniyorsan benim radyoyu koyalım ![]() |
| ||||
| evet kademe kademe ilerliyoruz. peki şu anda playlist yaptım ama değişiklikler player da görünmedi. radyo linklerimiz. WHM/cPanel Destek Platformu cPanel®
| ||||
| playlist.asx içeriği Alıntı:
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |