| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Anketimiz: GNU/Linux Bilgi Seviyeniz | |||
| Giriş Seviyesi | | 12 | 50,00% |
| Orta Düzey | | 10 | 41,67% |
| Uzman Seviyesi | | 2 | 8,33% |
| Katılımcı sayısı: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Ben orta düzeyde olduğumu düşünüyorum. Sence de öylemi hocam ![]()
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri |
| ||||
| bana seviyesiz dediler. acaba ne demek istediler ? ![]()
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Anketi açarken seviyeleri neye göre belirliyoruz söyleseydiniz keşke, Orta Düzey dedim ben
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| 100 soruluk sınav hazırlıyayım istersen sinan ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |