| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Alıntı:
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| ||||
| sinanda yazsın onlarla beraber v1 e başlamıştım zaten %10 seviyesinde hazır onlarla beraber devam edeceğim. Bitince v2 için ilaveler ederiz.
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| Güvenlik Yazılımları altında Bitdefender antivirus ve bilindik birkaç virüs & trojan vs tarama programının kurulumu anlatılabilir. Php Hızlandırıcılar altında yine farklı bir görevi yapmış olsa da Suhosin olmasından yanayım ![]() Medya Yazılımları altında FMS2 basic version kurulumu yada adobe sitesinden svn yoluyla son sürümünü çekme tarzında bişi olabilir.FFMPEG haricinde Mencoder, Flvtool2, VLAN olabilir. Sistem Takip bölümü biraz daha ayrıntıya girebilir. Disk bölümleri, master, yedek veyahut swap alanlarının kullanımını. Tmp vs gibi özel alanların doluluk oranını gösteren bir şema olabilir. Sisteme girebilecek Hostname ve IP kısıtlaması olabilir. mesela ttnet haricinde farklı bir hostname'den girilememesi yada belirli bloklar arası ip lerin izinleri olabilir. MySQL ve Apache üzerinden işlemleri gösterebilen ve işlem yoğunluğunu gösteren bir bölüm olabilir. Şimdilik bu kadar...; Devam edeceğim ...
__________________ halid-can! |
| ||||
| wyyyyyyyşş harika valla sen bunları yap bu forumu kapatak ![]() şaka bir yana çoklu dil destekli bişey olsun |
| ||||
| Bir kere SSH'ta menülü olsun siyah ekran olmasın. Arkaplan rengini değiştirebileyim sadece mavi olmasın Pazartesiden sonra bir sürü şey eklerim bu listeye sınavlarım var yokum haftasonu..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Merhaba, bundaki son durum nedir? Bittimi acaba
__________________ ...,,,..,, |
| ||||
| Bir kaç eksiği kaldı %80 bitmiş durumda. Bu sıralar işlerim çok yoğun bundan dolayı vakit ayıramıyorum. Boş vakit bulduğumda bitireceğim
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |