| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Tema Genişliği
Merhaba Arkadaşlar, Ben temanın genişliğinin %100 olması ve alt kısımda son mesajlar eklentisinin olmasını öneriyorum. Neden ? Son mesajları görebilirsek herkesin mesajı takip edebilir sorunları ve sorunlarımızı daha iyi çözebiliriz.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Son mesaj kısmına ben de katılıyorum, her girişimde konulara bak bak bir hal oluyorum
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Tema bu haliyle daha orjinal duruyor bence..Ama çogunluk ne derse ona uyarım |
|
| ||||
| ||||
|
Artık bir değişiklik lazım diyorum ben metamorfoz olayı yani
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Bence de tema güzel, ama birkaç tane daha yapılıp seçenek sunulabilir insanlara..
|
| ||||
| ||||
|
evet topx tazrzı brşey güzel olur.
|
|
| ||||
| ||||
|
Sanırım tema genişliği değil de son mesajların olmaması problemimiz ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Bence temayı değiştirelim. Sıkıldık bu temadan Di mi gençlik ? |
|
| |||
| |||
|
Tema güzel derli toplu bence göz de yormuyor..
|
| |||
| |||
|
gene degisiklik alttan alttan olmuyor degil unvanlar kismi gene renklenmis evet son mesajlari gorebilirsek sehane olur
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |