| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Adım adım Optimasyon talebi mehaba arkadaşlar. öncelikle böle bir whm destek portalı oluşturdugunuz için hepinize tşk ederim. Bilgili arkadaşlar bir araya gelerek ücretsiz bir hizmeti bizlere sundugunuz için tşk. benim talebim dc den cıkan bir lınux cpanel sunucuya uygulanacak optimasyonların adım adım uygulamalı resimli anlatılması. Özellikle aracı olup dc den alıp managed destegi vererek sunucu satan arkadaşlar bunları sürekli yaptıgından tecrübe sahibidir. Görsel bir anlatımla müşterilerinin sunucularına yaptıkları optimasyonları burada paylaşmalarını talep ediyorum. Hazırlayıp paylaşan olursa çok öenmli bir kaynak olmuş olur. |
| |||
| boylece biz para kazanamayiz var olus nedenimizin bir amaci olmaz ![]()
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
| |||
| ya sadece optimasyon talebı bu ama diger sorunlar cıktıgında ıllakı size muhtac olacaklar.Bence kitap gibi eser cıkar buradan isteseniz herkesınde işi görülür paylaşımsa paylaşımın babasını yapmış olursunuz. |
| |||
| iskele babası mı? ![]()
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |