| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| sitenin sag üstü resmi
merhaba sitenin sag üstüdeki resmi çok begendim ama dowland edemiyorum resmi bana o resmi verme imkanınız varmı acama ?
|
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
ben de dowland edemiyorum, ne gariptir ki downloadda edemiyorum, ne mutlu ki indirebiliyorum |
|
| |||
| |||
|
hocam ellerine saglık çok sagol calvin bey hiç sitesiyle ilgilenmiyor sizler sahesinden bu site ayakta kalıyor çok sagollun |
|
| ||||
| ||||
|
İnşaatı yapandan ziyade çizip, projelendirip, üstlenen daha çok iş yapmış oluyor bence "asker". İşin görünen kısmını bizler yapıyoruz ama bu site onların sayesinde var.
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| |||
| |||
|
oda dogru valla
|
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||
|
Selamlar elinize sağlık güzel olmuş bunu bende sitemde bullanmak istiyorum kaynak kodlarına nasıl ulaşabilir |
|
| |||
| |||
| HTML Code: #kinama a {
background: transparent url(http://siteadi.com/sagustkinama.png) no-repeat scroll 0 0;
height: 152px;
overflow: hidden;
position: fixed;
right: 0;
text-indent: -3000px;
top: 0;
width: 155px;
}
HTML Code: <div id="kinama"><a href="/">Birşey yaz maksat boş kalmasın</a></div>
__________________ sig(NULL); |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |