| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Mesaj Yazamama
Merhaba iyi günler arkadaşlar ben mozilladan konulara cevap yazamıyorum şuan ie den yazıyorum sorun nedir acaba ?
|
|
| ||||
| ||||
|
Forumumuzun versiyonu 3.6.8. Firefox 3 ise ajax menulerde problem yaratabiliyor. Önümüzdeki günlerde forum versiyonumuz yükseltilecek ve bu sorun giderilecektir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Mesaj editöründeki bu butona tıkladıktan sonra yazabilirsiniz.Bu mesaj Firefox 3.0.1 ile yazılmıştır |
|
| ||||
| ||||
|
Tamamdır Onur sağol
|
|
| |||
| |||
|
ohbe bunun yüzünden siteye yazı yazamıyordum
|
|
| ||||
| ||||
|
Yaşasın Firefox eklentileri. Küçük bir xpi ile bütün forumlara editöre tıklamadan yazı ekleyebiliyorum
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
hangi eklenti bu |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |