| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Forumunuz
HMS (Hosting Management Script) desteği veren hele ki Türkçe destek veren siteler çok az. Siz bu işe erken başlayanlar gibi çok yol kat etmemiş olasınz bile zannediyorum ki ileride forumunuz çok daha iyi bir konuma gelicektir. Forumu nadirende olsa takip edebiliyorum ve bazı konularda yanlış veya eksik olduğunu düşünüyorum işte bu yüzden nacizane fikirlerimi söylemek isterim: 1-Makele yayınlarken kaynağını vermemeniz size eksi puandır 2-Kendi hazırladığınız makalelerde noktalama işaretleri ve vurgulara dikkat edin . Baştan savma konular sizin ciddiyetinizi zedeler 3-Anasayfayı en kısa zamanda toparlayın (şimdilik görebildikleim bunlar) Bazı makaleleri inceledikçe yanlış ve eksikleri cevap olarak orada yazmaya çalışıyorum.
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
|
| ||||
| ||||
|
sayın tespara, Amacımız daha çok insana ulaşabilmek ve yardım edebilmek.Bu konuda ilgi gösterdiğin için teşekkür ederiz. Anonim makalelerin kaynağı olmadığı için kaynak gösterilemiyor. imla ve noktalamaya bizzat dikkat ediyoruz.alıntılarda muhtemelen gözden kaçıyordur.daha dikkatli olacağız. Anasayfa hakkında fikirlerinize açığız
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
gerçkten bu konuda bir boşluk wardı. iyi oldu.
|
|
| |||
| |||
|
Ana sayfa için vb advenced iyi olur.
|
|
| ||||
| ||||
|
Bence hosting sektöründen haberler yapalım ve birkaç howto koyalım yabancıların WebHostGear'ı gibi
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Evet vb advenced kurup howto kolayalım ve en çok okunan makaleleri yayınlıyalım.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |