| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Site,Server Genel » Makaleler Hakkında Site,Server Genel » Makaleler Bölümünde Def. olarak cpanel kurulumu yapılmiş olarak kullanıcılara teslim edilen makinada sırası ile 1 2 3 4 5 vs.. şeklinde sunları yapmanızı tavsiye ederim şeklinde bir sıralama yapma imkanı varmı bölümlere girince absut şeyler kurup yanlış şekilde conf. edebiliriz konuyla ilgilenirseniz sevinirim |
| ||||
| Bir sürü kurulum makalesi var, ancak herbir makalenin başında kuracağımız işlevin olup olmadığını kontrol etmenin de yolu yazılırsa, benim için daha faydalı olur. Mesela şu an ioncube kurulum makalesindeyim, ama sunucuda önceden yüklenmiş mi bilmiyorum, nasıl bakacağım... |
| ||||
| ioncube için php info dosyasına bakabilirsiniz loaders altında ioncube desteği varsa görünecektir..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |