| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
öneri kategorisi burası. bu kadar sert olmamalısınız. - Ama hosting satışı şu an için mümkün görünmüyor.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Ben vurmuşum, rambilişim öldürmüş, Benim sözüm hexca arkadaşımız için değildi. yalnış anlaşıldıysam özür dilerim.Zaten ilgili kategori varmış. http://forum.whmdestek.com/web-server/ |
|
| ||||
| ||||
| hexca, benim sözüm sanaydı niye Fesih BICER in kastettiği durumda olan başka biri yok şuanda zaten buraya gelen biri öğrenmek için geliyor, reklam yapsak ne yapmasak ne diye düşünüyorum, bence sen bunları bırak forumda olmayan senin bildiğin bilgiler varsa bunları paylaş diye düşünüyorum, kırdıysam seni özür dilerim bu arada.Ama ben böyleyim işte aklımdan geçeni söylerim.Kolay Gelsin.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
bende bir öneri söylemek istiyorum mesela 50 mesajı veya 50 konusu olmayanlar belli kısımlara giremezzin daha mantıklı degilmi hasan |
|
| ||||
| ||||
| mesela nereye giremesin?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Makaleler kısmına giremessin hasan örnek dedim sadece bizde yancaz ama ne yapalım forum önemli olan büyüsün ve bilgi ve paylasım yapmadıkcak paylasım alamazzın ve forumu üye olmayanlara kapat o bölümü yani üye olamayanlar okuyamasınlar mesajları |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
insanlardan birşeyler bekleyerek bu platformu oluşturmadık. devamında da bekleyecek değiliz. burada insanlar bilgiye en kısa sürede ulaşsın diye bulunmuyor muyuz ? öyleyse daha fazla saklamanın anlamı yok. bir kere buraya gelip bu forumdan yararlanan bir insan bir kez daha gelecektir. bir kez iki kez derken üye olmak isteyebilir. o kendi isteğine kalmış bir durum. zorla insanları üye yapmaya 50bin 100bin üyemiz var deyip büyük görünmeye fakar içi boş bir site olmaya niyetimiz yok öyle değil mi ? ![]() üye sayımızla değil makale sayımızla büyüklüğümüz ölçülmeli.
|
| |||
| |||
| Quote:
peki birşey sorcam cPanel/WHM Türkiye Destek Forumlari - www.cpanel.com.tr adamlar nasıl bu domain almıs merak ediyorum siz neden alamıyorsunuz www.whmdestek.com.tr mesela |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |