| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Kategori isteği
Merhaba Öncelikle böyle bir site kurduğunuz için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Size bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Hsting firmalarının hizmetlerini tanıtabileceği bir bölüm yapılmamış sitede. Böyle bir bölüm yaparsanız sitenizin hitinin çok daha artacağını düşünüyorum. Doğal olarak bu bir destek sitesi burda reklamın ne işi var diyebilirsiniz. Ama hostingcilerin çok olduğu bir ortamda diğer destek bölümlerininde daha fazla ilgi görebileceğini düşünüyorum. Böyle bir kategori açarak site hiçbirşey kaybetmez ama çok şey kazanır diye düşünüyorum. Benimki sadece bir tavsiye. Saygılarımla |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
o şu bu beni dolandırdı başlığı görmek hoşuma gitmiyor. kimsenin ağzı yansın istemem. buna bir çözümünüz varsa olabilir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Vebal altına girmek istemem diyorsun yani, bence bu forumda o kategoriye gerek yok sonuçta destek forumu burası diğer arkadaşlar ne diyecek bakalım.
|
| ||||
| ||||
|
Böyle bir şeyi kişisel olarak tasvip etmiyorum. WHMDestek eğer yaparsanda, bu konuda güzel bir çözüm üretip firmaları onaylama ve takip etme görevini zevkle üstlenebilirim!
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Kontrol için Sinan Günay şimdiden talip olmuş. Böyle birşey olursa bende elimden geleni yaparım. İllaki bu konuda gönüllüler çıkar. Yine tekrar ediyorum bu sadece bir fikir. Siteniz çok güzel bende bu site için ufakta olsa bir fikir sunuyum dedim. Saygılarımla. |
|
| ||||
| ||||
|
oh valla 5-10 gönüllü burda kıçını yırtsın bişeyler paylaşsın, elalamin oğluda buraya gelsn daha ilk mesajında host, server satsın |
|
| ||||
| ||||
Güzeldi.. İşte bunu önlemek için bir şeyler yapalım eğer öyle bir forum açılacaksa.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Misal Hexca, gelmiş ilk mesajında açtığı konuya bakın.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |