| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Her forumda olmak zorunda mı ? (Forumun sahibinin dikkatine) Her forum sahibi (SuperAdmin) dolaylı veya doğrudan kendi atamış olduğu moderatorlerden , S.moderatorlerden ve/veya Yöneticilerden sorumludur. Fakat her nasılsa forumlarda yöneticilerin atadığı bu yetkili kişiler vurdumduymaz bir şekilde kafasına eseni veya beğenmediklerini veya kıl kaptıklarını veya görüşlerine aykırı görüş belirten kişileri banlar. Bu neredeyse her forumda başıma gelmiştir.Ve nedense sürekli olarak yönetim kadrosunun cehaletini ve aptallığını başkası çeker. MYSQL Hatası (lütfen konuyu anlamak için baştan sona okuyun) Vatandaşın biri yukarıda linkini verdiğim bu konuda bir soru sormuş ve sonra sebebini kendi bulmuş vs. - Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ve bende diyorum ki : Türkçe de ki kelime ve cümle esnekliği isim , deyim aktarması ve yanlış kullanımlar yüzünden çok kere anlam karmaşı olabiliyor. Türkçeyi yanlış kullananlar ise işi hepten batırıyor ve işi salaklığa vurup kendini beyinsiz konumuna sokuyor (Bu kadar edebiyat dersi yeter ) Soruyorum : (konuya bağımlı)
Soru sormak ban sebebi ise bu forumda ne..... duruyorsun. forum sahibine mi foruma mı insanlığa mı veya şahsıma mı düşmansın ? Alıntı:
Velhasıl kelam : Bana koyan banlamak değilde her forumda bu ve bunun türevi kişilerin bulunması ve bu şekilde vurdumduymaz harektleri yapmasıdır. [Bu yazıdan sonra sana yakışan (zaten elinden gelen tek fiil) muhtemelen beni banlamak olucak gene ?]
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
| ||||
| Merhaba, kusura bakmayın ama gergin bir zamanıma geldi sanırım arka arkaya 2 iğneleyici mesajınızı okuyunca hayatımda ilk defa bir üyeyi banlama gereği duydum. Özür dilerim
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |