| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Joomla bolumu acilsa nasil olur?
Bildiginiz gibi Joomla, iki senedir ust uste "Best CMS" odulunu aldi. Kullanim alani cok geni$ ve yapilabilecekleri nerdeyse s1nirsiz. Boyle bir bolum acilsa nasil olur?
__________________ █ ANREhosting Internet Servisleri █ Hareketin bir parcasi olun! █ Shared • Reseller • Managed VPS • ShoutCast █ www.anrehosting.com |
|
| ||||
| ||||
|
bence gerek yok forumlarımızın amacı sunucu sistemleri
|
|
| ||||
| ||||
|
MyBB sunucularla baya alakali tabi
__________________ █ ANREhosting Internet Servisleri █ Hareketin bir parcasi olun! █ Shared • Reseller • Managed VPS • ShoutCast █ www.anrehosting.com |
|
| ||||
| ||||
|
güzel öneri yönetim duysun joomla cok güzel bir script
|
|
| ||||
| ||||
| MyBB ile ne alıp veremediğiniz varki
|
|
| ||||
| ||||
|
Bence CMS sistemlerinin hiç birisine gerek yok .Hatta Plesk'in bile olmasına karşıyım gerek yok ama her forumda olduğu gibi Diğerleri diye bir bölüm altında tekrardan yapılandırılabilir.
|
|
| ||||
| ||||
| Benim mybb ile bir alakam yok.
|
| ||||
| ||||
|
kavga etmeyin. ![]() tabiki burası whm/cPanel destek platformu. webmaster forumu yada genel forum değil. istek olmadığı sürece gereksiz boş kategori açıp onları doldurmak bizim işimiz değil. eğer forum üyeleri bu konuda fikirlerini belirtir ve talep çok olursa açabiliriz. vbulletin mybb ve awbs destek kategorileri gibi.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| awbs direk olarak sunucu kullananları ilgilendiriyor. vbulletinde populer bir sistem, mybb de vbulletin in ücretsiz bir versiyonu olarak alternatif, sunucularındaki müşterilere destek vermek isteyenler olabilicektir.Verilen bilgilerin boş bilgiler olduğunu düşünmüyorum
|
|
| ||||
| ||||
|
Kavga etmeye ihtiyacim yok. Amac cPanel/WHM sunucu ise plesk forumu dahil vbulletin ve mybbb forumlari gereksiz o zaman. Herkes fikrini belirtmekte serbest diye dusunuyorum Forumsa forumun olayi budur zaten, bunda gocunacak alinacak aglayacak bir durum yok.
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |