| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| redhat linux nerden bulabilirim
redhat linux sunucu yapmak istiyorum redhat linux bulamadim nerdden bulabilirim ucretsiz olarak |
|
| ||||
| ||||
|
Redhat eskiden sürümlerini ücretsiz veriyordu ancak şu anda fiyatları çok uçuk duruma geldi, neden illa redhat? bulursunuz ama biraz uğraşmanız lağzım torrent sitelerini filan incelemelisiniz. debian centos fedora freebsd de aynı işleri görüyor. Saygılar. |
|
| |||
| |||
|
peki söylediklerini nereden bulabilirim google da çok aradim ama bulamadim link verebilir misiniz ve hangisi en uygun makine için en hizli ve guvenlikli
|
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Index of /centos/5/isos burda 2 tür centos var biri 32 bit işlemciler için diğeri 64 bit işlemciler için uygun, hangisini tercih edersen burdan indirebilirsin, 6 cd yada 1 dvd olarak seçenekleri bulunmaktadır. Saygılar. |
|
| |||
| |||
|
cd ile uğrasmiyim dvd olarak indiricem girdim buraya 64 bit 32 bit demissiniz normal bilgisayar 32 it oluyor dimi yanlis indirmiyim bide hangisini indiricegim 32 bite girdim birsuru var hepsini indirip sonra hepsini dvd nin içine mi aticam yoksa dvd için toplu indirme varmi
|
|
| |||
| |||
|
buldum dvd indiriyorum 4 gb ama benim pc 32 bitmi 64 bitmi nasil ogrenicem 32bit indiriyorum suan digerini mi indirmeyiliyim ?
|
|
| ||||
| ||||
|
işlemcin konusunda googledan arama yapıp 32 bitmi 64 bitlik bir işlemcimi olduğunu öğrenebilirsin, ama yinede emin değilsen 32 bit i386 kur bu 64 bitlik işlemcidede çalışır. Saygılar. |
|
| |||
| |||
|
bu ftp den bu dvd olarak inidiriyourm ama indirme basliyor 1 bayt indirip indi diyip kapatiyor niye acaba .iso uzantisindan mi kaynaklaniyor
|
|
| |||
| |||
|
Mailini onaylar mısın arkadaşım?
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |