| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| CentOS 5.2 Server Kurulumu Hata
Arkadaşlar centos 5.2 yi kurup web server olarak kullanamak amacım benim sorunum centos 5.2 yi ilk denememde kurmayı başardım fakat plesk i kurmaya kalktığımda hata alıyorum bir kaç forumda daha araştırdım herkes farklı farklı şeyler yazmış centos 5.2 yi kurarken serv er seçeneklerinden hangilerini kurmam lazım hata almama için hatayı yazamıyorum kusura bakmayın hatanın ne olduğunu öğrenenmem için ntekrar centos kurmam gerekli kısacası plesk 8.6 kontrol paneli için centos u kurarken yapacağımız yapılandırma ne olmalıdır? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürlerimiş sunuyorum. İyi Çalışmalar Saygılarımla. |
|
| ||||
| ||||
|
Centos'a hiçbir paket eklemeden direk kurulum yapın. Zaten Plesk'i kurarken içinde her türlü yazılım geliyor.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
Öncelikle haritSu hocam teşekkürler dediğini yaptım fakat bu sefer bind ile ilgili bir hata aldım ayrıca centos u kurunca en son yapılandırma hangi servislerin çalışıp çalışmayacağı ayarlanıyor onlardan neler yapmalıyım?
|
|
| ||||
| ||||
|
Zaten konuları takip ediyoruz, tekrar özel mesaj atmana gerek yok... -- Eğer aldığın hatayı buraya yazarsan yardımcı olabiliriz.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |