| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Arkadaslar, CS 1.5 linux server kurulumunu bilen bir arkadasim varsa lutfen yardimci olsun. Hayirli geceler dilerim. Basligi yanlis acmisim. Linux server icin olan kurulumu rica ediyorum. Konu adamin1i tarafından (26.02.08 Saat 02:31 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Eksik yazi. |
| |||
| evet açıklayan birisi olursa bende çok sevinirim |
| |||
| ben bulamadım forumda anlatımını. link verebilirseniz çok memnun olurum |
| ||||
| Forumda 1.6 varmış ama, 1.5 içinde link verilmiş counter strike yazdım arama kutusuna.. 1.6: Counter Strike 1.6 Linux Dedicated Kurmak... 1.5: Counter Strike 1.5 Server Kurulumu - Geniş Kapsamlı Doküman ve Makale Sitesi
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Alıntı:
1.5 linux kurulumunu boşuna araştırmayın bulmanız cok zor.. bulsanız bile buldugunuz bilgiler cok eksik... Konu nomadTR tarafından (03.03.08 Saat 11:54 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |