| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Counter Strike 1.5 server gereksinimleri... Ya arkdaşlar beni nixconda makineler var e6600 4gb ramli felan sınırsız hatlı iyi makina 25 sunucu felan barındırıyoruz yani daha dolmadıda biz öyle hesaplıyoruz sizce kaç sunucu barındırabiliriz?Makine kasmıyacak ama para kazancaz diye küfür yemiyelim milletten boyle buna benzer 4 makina var... |
| |||
| sunucu barındırma derken vps kuracaksınız sanırım? |
| |||
| Ne vpsi ![]() Dedimya makinemiz var sizce kaç server alır diye zaten ben satış yapıyorum ![]() Öylesine sordum ona göre sipariş veriririz diye ![]() |
| |||
| arkadaşım anlatım düzgün değil lütfen düzgün açıkla. sunucu kasan var da içine kaç server alır onu mu soruyorsun? |
| |||
| Tamam pardon biraz karmaşık bir cümle olmuş kabul ediyorum ![]() Benim makine var nixconda kabin var daha doğrusu,orada makineler var bir tanesinide bu server kurmak için kullanıyorum.Dedicatedım var yani özellikleri e6600 4gb sınırsız trafik.Sizce kaç sunucu alır toplam şu anda daha dolmadığından bilemiyorum tahmini bir rakam istedim. ![]() |
| |||
| merhaba beyler..!!arkadaşlar ben şimdi uzaktan PC baglanıpta cs server kurmak istiyom ama Pc nin kendi ip ile server kurabiliyom ama o dizenin kısayolunu oluşturupta ip degişik yazdıgım zaman bu seferde hata veriyo yardımcı olursanız sevinirim msn adresim kadirkacmazz@hotmail.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |