| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| 100 Kişilik Cs Sunucusu (Soru)
Merhabalar, Arkadaşlar bi müşterim sunucu kiralayıp sadece 1 tane cs 1.6 serverı kurmak istiyormuş. Ama bu server 100 kişilik olacak ve aynı anda 100 kişi girecek. Başka hiç birşey çalıştırmayacak. Sunucu özellikleri aşağıda yazıyor. Herhangi bir takılma, lag söz konusu olur mu bunu bilmiyoruz sizce olur mu ? - Intel® Core2 Quad Q6600 (4 CPU) - 2 GB DDR2 667 Mhz Ram - 250 GB 16MB Cache SATAII Harddisk - 1000 GB Aylık Trafik ve 10 Mbps Hat ( Public ) - 100 Mbps Network Erişimi ( Private ) - Reboot Paneli & KVM Over IP Lokasyon: Türkiye - Mars Datacenter
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr Last edited by JetTasarim; 29.05.08 at 21:57. |
|
| |||
| |||
|
Merhaba, Takılma olacağını sanmıyorum ama trafik yetecek mi acaba |
|
| ||||
| ||||
|
100 kişi aynı anda oynarsa nasıl kasılmayacak merak ediyorum. 5kbit desek 500kbit yapar. Bir kişi ne kadar hat yiyor acaba ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
lineservers.com da satıyor . ve en güçlü makinesine de 10 Mbps Bağlantı bağlantı diyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
TR deki sunucuların yeterli gelebileceğini sanmıyorum. bir kişi en az 100 kb desek 150 kişi 14,5* mb mi yapıyor? *2 kişiyi sokuyorsa dua etsin (en güçlü makina 10 mb ise artık)*
|
|
| ||||
| ||||
|
Sunucuların mutlaka türkiyede olması lazım. bir kişinin 100kb yiyeceğini sanmıyorum eğer öyleyse 90mbit private hat gerekir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
350 Player 10mbps de rahat çalışıyor diye biliyorum (özel bağlantı) buna göre içler dışlar çarpımı yapabilirsiniz ![]()
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
|
Tek ip de 100 playerdan bahsetmiştim. Buda mümkün değilmiş Ni-Osman özel olarak yaptığımız görüşme sırasında söyledi bunu. Yorumlar için sağolun...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| |||
| |||
| Şaka mı bu yazılar ![]() En fazla 32 kişilik server kurulabilir ![]() Oyunun kendi içinde bu böyledir,pacth fela nbilmiyorum ama.Olsa almanyada vs 32 kişilik değil 100 kişilik sunucular olurdu... |
|
| ||||
| ||||
| İşte bende bunu merak ediyorum, eğer bunu nasıl yapacağımız konusunda bilgi sahibi olan varsa, söylerse sevinirim...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr Last edited by JetTasarim; 29.05.08 at 22:37. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |