| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| windows dedicateda cod2 ve cod4 kurulumu
Öncelikle herkese slm.Bana Windows dedicated sunucuya cod2 ve cod4 oyun serverı nasıl kurulur ve eklentileri yani teamspeak ve modlar felan bide cfg nasıl hazırlanır her ipye server nasıl eklenir? Yardımcı olursanız sevinirim.Forumda böle bi konu var ama cvp verilmemiş.İnternette ise böyle bi anlatım yok.Eğer biri anlatırsa çok fazla kişiye yararı olucak.Şimdiden teşekkürler... |
|
| |||
| |||
|
Selamlar.Ben Armed Assault Server yönetmiştim üretici firma config ,eklentileri yayımlıyor Armed de sizde nasıl bilemiyorum.host hizmeti vericekseniz üreticlerle temasa geçmeniz iyi olucaktır.
|
|
| |||
| |||
|
anlamadım kmle temasa geçmemiz grekiyor ?
|
|
| |||
| |||
|
cod2 ve cod4 Server config dosyaları elinizdemi.? eger degilse Cod üreten activisıonın sitesinden eger açık kodlu ise indirmeniz gerekir. bildigim kadarıyla activisıon üretici firma! dedicated kurulumunu web sitelerinde anlatmış olabililer. örnegin: http://community.bistudio.com/wiki/server.cfg Armanın yapımcıları dedicated server için gerekli işlemleri açıklamışlardır.kastım budur. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |