Oyun Sunucuları » Soru ve Cevaplar

böyle bir şey mümkün mü

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Oyun Sunucuları » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 13.11.07, 09:44 PM
P4

Tecrübe Puanı: 1
inspration is on a distinguished road
böyle bir şey mümkün mü

merhaba arkadaşlar ben bi konuyu çok merak ediyorum. fm 2008 için bir oyun serverı kurulabilir mi? kurulabilirse nasıl kurulur? kurulum için neler gereklidir? ne kadar paraya ihityaç vardır? beni aydınlatırsanız çok memnun olurum...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 13.11.07, 11:47 PM
misc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 21
misc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond repute
misc - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
inspration´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar ben bi konuyu çok merak ediyorum. fm 2008 için bir oyun serverı kurulabilir mi? kurulabilirse nasıl kurulur? kurulum için neler gereklidir? ne kadar paraya ihityaç vardır? beni aydınlatırsanız çok memnun olurum...

pek mümkün değil gibi gözüküyor. hamachi ile olabilir belki
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 14.11.07, 01:36 AM
P4

neden peki. mümkün olmamasının nedeni nedir. bi counter olabiliyosa neden fm olamıyo...
  #4 (permalink)  
Alt 15.11.07, 12:52 AM
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 1011
haritSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond repute
haritSu - MSN üzeri Mesaj gönder haritSu - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Çünkü Counter Strike üzerinde Lan Game haricinde Internet Game seçeneğin vardır ve Internet üzerindeki herhangi bir IP bilgisine sahip sunucuya bağlanmayı sağlayan bir protokole sahiptir... ( server.exe vs )

Bu protokol server başında kimse olmasa bile oyuna girebilmenizi sağlar ve sürekli online olur.

FM 2008'i oynayabilmeniz için sizde biliyorsunuzki manuel işlemler gerekiyor. Bu manuel işlemleri CS Serverları otomatik olarak yapıyor admin sadece oyunu kuruyor gerisi oyuncuları ilgilendiriyor.
Ayrıca 27xxx şeklinde bir port sayesinde bağlanıyor. FM 2008 içinde böyle bir protokol olmadığı için kuramazsınız.
Arkadaşın dediği gibi hamachi gibi programlar sayesinde oynayabilirsiniz.Ancak oyuncuların lokasyonlarının birbirlerine yakın olması gerekiyor. Aksi takdirde sık sık kesintiler yaşayabilirsiniz.
  #5 (permalink)  
Alt 16.11.07, 12:11 AM
P4

anladım açıklayıcı bilginiz için size teşekkür ederim...

Seçenekler
Stil