| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Yok bende oynardım ama Ultima Online olanını Müşterilere UOShard server kura kura benide çektiler içine devamlı hırsız kasardım :p Etti 2 akıllı aha aha
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| bende 1-2 kere girdim ama tutmadım arkadaş bana premium aldı bedava 2 gün oynadım bi daha oynamadım silkroad online var onuda arasıra oynuyom ama takıldıgım cafe sahibi sayesinde herkes silkroad hastalıgına tuturdu her ay nerde ise cafeden silkroad oyununa 200 ytl para gidiyor... |
|
| |||
| |||
|
çocukları gerçekten çok etkiliyor.kardeşimi bu sene her sabah okuluna bıraktım sürekli ilgilenmeme kızmama oturup konuşmama rağmen 52 gün devamsızlık yaptı.ne bela şey bilirim.allah oyun bağımlılığından korusun.
|
|
| |||
| |||
|
aslında para ile satınca para kazandık zannediolar ben internet cafeciyim bana odedikleri parayı hesaplasar sattıklarından daha fazladır ama bana gun gun verince akılları ermio ![]() ![]() hadi onuda gecin harcadıkları boş vakitte cabası allahım akıl fikir versin diyorum knigtcılarda olmasa acız |
|
| ||||
| ||||
|
Ahahaha inşallah senin müşterilerden birkaçı yoktur forumda yoksa bu yazını okuduktan sonra gelen giden olmaz :p
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
boş beleş işlerden başka bişi değil bunlar saatlerini bunlar için harcayacaklarına kendilerini başka yönlerde geliştirseler daha iyi olur bence
|
|
| |||
| |||
|
bu konu ile ilgili bisi anlatmak istiyorum 3 genc yolda yürürlerken kendi aralarında konusuyorlardı kulak mısafırı oldum yok o silahı soyle aldı yok su soyle yaptı resmen oyun muhabbeti yapıyorlar yüzlerine baktım hepsi 30 yasında bıyıklı koca adamlar cok garip gelmisti .. bence cok saçma
|
|
| ||||
| ||||
|
knight online haricinde wow vs gibi bi sürü online oyun var... Bunların hepsine bir çözüm bulmak lazım ama maalesef çözümün en büyüğü insanları bilgilendirmek yada bu oyunları yasaklamak...
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
boş işler yapmakta milletimizin üstüne yok malesef
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |