| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| benim verimerkezi türktelekom adsl 256/1024 o zaman update süresi bayaa bi uzayacak sanırsam((: |
| |||
| Admin Mod Ve Statsme Kurulumunuda Açıklarsanız sevinirim tek orada takıldım . Şimdiden Tesekkürler |
| |||
| admin girişi nasıl yapıcaz gibi bilgileride paylaşsaydınız çok iyi olurdu cs ye girdim ama nasıl admin girişi yaparız vs bilgilendirirseniz çok iyi olur |
| |||
| Resolving Welcome to Steam... 63.228.223.107, 63.228.223.100 Connecting to www.steampowered.com|63.228.223.107|:80... bu şekilde kalıyor csf yi kapatıpda denedim farklı adres varmı ? linkler için |
| |||
| [root@server hlds]# ./steam -command update -game valve -dir . Checking bootstrapper version ... Failed to connect to any GeneralDirectoryServer hep aynı ![]() |
| |||
| anlatan arkadaş şöyle birşey yazmış Users.ini users.ini diye yazmış iki farklı dosya adı gerçeği hangisi + olarak ikisinin içinede girince birşey yok boş çıkıyor |
| |||
| Kurulumdakı sorunlar nedenıyle arkadasın cs klasorunu zipledim kendı sunucumda actım sorunsuz calıstı Alıntı:
|
| |||
| Arkadaşlar benim kendime ait bir server'im yok. Ancak ssh yetkim var. Bu bilgilerle kendi siteme bunu kurabilirmiyim? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |