| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Kurdum gayet güzel çalışıyor fakat oyunda ping'in son derece düşük olmasına rağmen ( 20 - 30 Civarı ) oyunda donmalar oluyor. Sebebini Anlamadım |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum şimdi benim reseller host um var. Buna CS 1.6 Server kurabilirmiyim bu yolla ?
|
|
| ||||
| ||||
|
Shell erişiminiz varsa kurabilirsiniz. Ki olduğunu zannetmiyorum.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
|
googleye engine.v15.tgz yazsan zaten çıkıyor başka linkler ama sana bi kıyak yapayım kendi hostuma atayım al bakalım http://www.chatlican.net/engine.v15.tar |
|
| ||||
| ||||
|
sh: uncompress: command not found hatası verirse eğer; ln -s /usr/bin/gunzip /usr/bin/uncompress komutunu uygulayın.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
| ./hlds_run -game cstrike +ip ip.de.internet +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 18 +map de_dust2 bunun yerine screen kullansak daha hoş olucak sanırım bunu yazıp sshyi kapatınca serverda çıkar. |
|
| |||
| |||
|
Teşekkürler. Güzel anladım.
|
|
| |||
| |||
|
Öncelikle makaleniz için çok teşekkür ederim. Alttaki gibi bir hata aldım. Çözüm olarak ne yapabilirim? Quote:
|
|
| |||
| |||
|
üstadlar lütfen yardım edin.. herşeyi yaptim Dedicated hakkında bilgim var az cok kurulum konusunda hata yaptıgımı sanmıyorum ama son aşamaya geldiğimde sunucuyu caliştirmak icin su sekil hata aliyorum sebebi ne olabilir ya kafayı yicem.. [root@resul hlds]# Auto detecting CPU Using Pentium II Optimised binary. Auto-restarting the server on crash Error:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory Unable to load engine, image is corrupt. Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem Tue Dec 2 05:43:16 EET 2008: Server restart in 10 seconds Error:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory Unable to load engine, image is corrupt. Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem Tue Dec 2 05:43:26 EET 2008: Server restart in 10 seconds Error:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory Unable to load engine, image is corrupt. Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem Tue Dec 2 05:43:36 EET 2008: Server restart in 10 seconds |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |