| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Quote:
setinfo _pw şifre connect ipi seklinde dene .... login olmak için Birde arkadaşlar vps üzrerinde lag olmasının bir sebebi işlemcinin kısıtlı olması veya yetmemesidir.. Ayrıca windows da cs calısırken pingler linux a oranlarsak 15-20 daha fazladır... trlokasyon bir makine için tabiki |
|
| ||||
| ||||
|
bir update edemedik yaaa server bağlantı güzel ama bu streamde var bişeylik başka yeri yokmu bunun |
|
| |||
| |||
|
ya bendede server kapanıp duruyor scrren al demişsiniz am screen alma yapınca line 8: screen: command not found hatası alıyorum |
|
| |||
| |||
|
engine dosyasina ulasamiyanlar olabilir diye: www.tcbilisim.com/engine.v15.tgz
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| |||
| |||
|
ben kuruyorum putty açikken sorun yok server açik ama putty yi kapatinca serverda kapaniyor nasil yapicam yardim eder misniiz
|
|
| ||||
| ||||
|
screen yükleyin.
|
|
| ||||
| ||||
|
peki ama nasıl?
|
|
| |||
| |||
screen -A
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| |||
| |||
|
ben kuruyorum putty açikken sorun yok server açik ama putty yi kapatinca serverda kapaniyor nasil yapicam yardim eder misniiz bunun resmi yok ki neyini atiyim calisiyor hersey normal putty yi kapatinca server kapaniyo putty acikken server da açik sorun yok kapatinca serverda kapaniyo |
|
| ||||
| ||||
|
oyunu screen komutuyla açarsanız putty yi kapattığınızda oyun devam edicektir.
__________________ http://www.marmaradizayn.net - YS-(1012) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |