| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
benim verimerkezi türktelekom adsl 256/1024 o zaman update süresi bayaa bi uzayacak sanırsam((:
|
|
| |||
| |||
|
Admin Mod Ve Statsme Kurulumunuda Açıklarsanız sevinirim tek orada takıldım . Şimdiden Tesekkürler
|
|
| |||
| |||
|
admin girişi nasıl yapıcaz gibi bilgileride paylaşsaydınız çok iyi olurdu cs ye girdim ama nasıl admin girişi yaparız vs bilgilendirirseniz çok iyi olur
|
|
| |||
| |||
|
Resolving Welcome to Steam... 63.228.223.107, 63.228.223.100 Connecting to www.steampowered.com|63.228.223.107|:80... bu şekilde kalıyor csf yi kapatıpda denedim farklı adres varmı ? linkler için |
|
| |||
| |||
|
[root@server hlds]# ./steam -command update -game valve -dir . Checking bootstrapper version ... Failed to connect to any GeneralDirectoryServer hep aynı |
|
| |||
| |||
|
anlatan arkadaş şöyle birşey yazmış Users.ini users.ini diye yazmış iki farklı dosya adı gerçeği hangisi + olarak ikisinin içinede girince birşey yok boş çıkıyor |
|
| |||
| |||
|
Kurulumdakı sorunlar nedenıyle arkadasın cs klasorunu zipledim kendı sunucumda actım sorunsuz calıstı Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar benim kendime ait bir server'im yok. Ancak ssh yetkim var. Bu bilgilerle kendi siteme bunu kurabilirmiyim?
|
|
| ||||
| ||||
|
Server kimin peki ? SSH yetkiniz sınırsızsa kurabilirsiniz.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |