| |||||||
| View Poll Results: Sitemizi,makalelerimizi ve karşılıksız destek verme çabamızı yararlı ve yeterli buluyor musunuz ? | |||
| Evet,türkiyede bir benzeri daha olmayan bir site. | | 23 | 65.71% |
| Evet,türkiyede pek çok kaynak merkezinden birisi. | | 9 | 25.71% |
| Hayır,var olan diğer destek siteleri daha faydalı. | | 2 | 5.71% |
| Hayır,zaman kaybı. | | 1 | 2.86% |
| Voters: 35. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
kaynak site konumunda
|
|
| |||
| |||
|
Oda Kelimemi Benim Gibi YeniLer (sizlere göre çöm )Süper bi site amacım WHMdestek nickli abi gibi olmak
__________________ TurkishDizayn.Net İyi Bir Firma Olmak İçin Neler Gerekli ??? Ve Bu Sorunun Cevabını Hangi Firma Doğru Dürüst Uyguluyor =) |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
O zaman bu sitede admin bile olursunuz belki...
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| |||
| |||
|
Evet bu önerinizi dikkate alıcam Host İşine Yeni Girdim Eksiklerimin çok oldugunu biliyorum tşkler
__________________ TurkishDizayn.Net İyi Bir Firma Olmak İçin Neler Gerekli ??? Ve Bu Sorunun Cevabını Hangi Firma Doğru Dürüst Uyguluyor =) |
|
| |||
| |||
|
bence gayet guzel ve faydali bir site
|
|
| |||
| |||
|
sitenizi beyeniyorum fakat biraz öbür sitelerden yavaş açılıyor.Saygılar
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Bulunduğunuz şehir neresi ve adsl hızınız nedir ? Bize,sizin bilgisayarınızdan açılan siteler arasında bizim sitemize göre daha hızlı ve daha yavaş örnek birkaç site verirseniz sevinirim.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Evet Hasan bey benimde dikkatimi çekti misal mynet.com 'dan yavaş açılıyor..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Whm destek tam bir kaynak merkezi amacınız belli tam destek... umarım bizde bilgilerimizi belirli bir zaman sonunda buradan paylaşabiliriz... |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Yani herkes birbirine yardım edebilmeli.Her kullanıcı paylaşım ağına katılmalı. Quote:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |