| |||||||
| View Poll Results: Sitemizi,makalelerimizi ve karşılıksız destek verme çabamızı yararlı ve yeterli buluyor musunuz ? | |||
| Evet,türkiyede bir benzeri daha olmayan bir site. | | 23 | 65.71% |
| Evet,türkiyede pek çok kaynak merkezinden birisi. | | 9 | 25.71% |
| Hayır,var olan diğer destek siteleri daha faydalı. | | 2 | 5.71% |
| Hayır,zaman kaybı. | | 1 | 2.86% |
| Voters: 35. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Türünün tek ve son örneği Diğer webmaster sitelerinden daha farklı daha gelişmiş ve bilgili bir ekibe sahip gibi ayrıca saadece destege yönelmemeli bence internetteki diğer para kazanma alanlarıyla ilgili bölümler açılsa güzel olur .
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Aff naptın güzelim ya olayın mantığı anlamamışsın sen daha ![]() Bu arada Kişisel Rütben süpermiş Atari ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
ne bilim sinan böle sitelerin dışında dolaşmaz diye sandım kusura bakmayın ![]() ama güzel destek veriyorsun harbi değişik geldi site
__________________ Darbeler yesen de yüreğine, affetmek en asil intikam ![]() €D ![]() |
|
| |||
| |||
|
Merhaba sitenizi yeni keşfettim iyi bir siteye benziyor fakat bir acıgınızı gordum.Ben sitelere baglanmadan once onları benimsemek isterim turunun tek orneği olarak lansa ediliyor site fakat ilk ve tek ornek siz değilsiniz.Daha onceleri (sanırım kapanmıs veya saldırı var bugun giremiyorum) hostingyardim.com diye bir sitede boyle işler yapıyodu hatta sinangunay adlı uyede orda kavgalara yol acmıstı .Sadece bunu belirtmek isterim. Siteniz cok yararlıya benziyor ins bana kendinizi samimiyetinizle bnmsetirsiniz ki burayıda kendi sitem gibi goreyim.Kolay gelsin |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
nooolur benimse abiii... kendi siten gibi gör...
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
Alanında Benzeri Olmayan bir site
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Şu an girmiş olduğunuz forum WHM/cPanel Destek Platformu dur. Bir iki adet daha bulabilirsiniz lakin türkçe en büyük site burasıdır. Keşke yüzlerce daha olsa.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
tmm ozmn bu siteye devam |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |