| |||||||
| Anket Sonuçlarına Bak: Sitemizi,makalelerimizi ve karşılıksız destek verme çabamızı yararlı ve yeterli buluyor musunuz ? | |||
| Evet,türkiyede bir benzeri daha olmayan bir site. | | 21 | 63,64% |
| Evet,türkiyede pek çok kaynak merkezinden birisi. | | 9 | 27,27% |
| Hayır,var olan diğer destek siteleri daha faydalı. | | 2 | 6,06% |
| Hayır,zaman kaybı. | | 1 | 3,03% |
| Katılımcı sayısı: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Sitemizi yararlı buluyor musunuz ?
Sitemizi,makalelerimizi ve karşılıksız destek verme çabamızı yararlı ve yeterli buluyor musunuz ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
1.seçenek |
|
| ||||
| ||||
bence zaman kaybı. Tüm üyeleri msne ekleyip oradan destek vermeyi öneriyorum. Üye girecek yazacak arayacak neden yoruyoruz ki. Açalım help@whmdestek.com , help1@....... diye msnleri geçelim başlarına 7/24 destek verelim.Şaka bir yana ankete hatayla zaman kaybı diye oy verdim ama Önemli bir site bence. Alanında başka bir site yok(salt olarak bu amaç üzerine kurulan ve çalışmalarını devam ettiren)... |
|
| ||||
| ||||
|
Bize söz düşmez...
|
|
| ||||
| ||||
|
Bende şok oldum görünce kim zaman kaybı diye oy verdi acaba demiştim ![]() 1. Seçeneğe benden 1 oy.. Alıntı:
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
| ||||
| ||||
|
Utandırdınız beni keşke işe yaramaz falan demeseydim Gel hasan öpeyim barışalım Siteni ailecek severek takip ediyor ve post kasıyoruz
|
|
| ||||
| ||||
|
Yararlı, nedenini şöyle açıklayabilirim ki; Örneğin serverda veya panellerle ilgili bir sorun oldu diyelim. Bu tarz sorunları illaki datacenter'daki arkadaşlar ücretli veya ücretsiz yapıyor ama bize getirisi nerede Şahsım adına konuşacak olursam, ben mesela ücretsiz destek hizmeti almama karşın server'daki hataları veya ayarları başkasına yaptırmak yerine kendi çabalarımla bir yerlerden okuyup bilgi sahibi olduktan sonra yapmayı deniyorum. Toparlayacak olursak başkasına iş yaptırarak iş öğrenilmez. Bir atasözü vardı ayıp kaçacak ama elin şeyiyle gerdeğe girilmez diye, tam bu duruma uygun. WHMdestek'e teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
Sizi tebrik ediyorum umarım kısa sürede sunucuların altından girer üstünden çıkarsınız ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| bende sizi tebrik ediyorum ki böyle bir siteyi yayına sokarak işimizi kolaylaştırdınız.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |