| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| saldırı yapan aciz insan buydu Webmaster Forum - Profili Göster: taki şuan forum.iyinet.com sitesinede saldıran kişi ayrıca. botnet yapıyordu. çünkü benim site sandı herhalde banada saldırıyordu (imzamda bu sitede yazdığı için)3000 den fazla ip banlandı bügün benim sunucu. Anlamadığım r10 sitesinden niye banlanmadığı. radmine mail attım ama ses seda çıkmadı. Forumda resmen botnet yapıyorumdedi. Birtonda küfür kaydık birbirimize. yinede banlanmadı. |
| ||||
| muhtemel 3-4 kişi var zaten ![]() o benim ip mi ezbere bilir ![]()
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| zaten arkadaşlar forum.iyinet e bir türlü giremedim site hiç açık olmuyorki saldırılar yüzünden bizim yeni sitemize saldırmasında ki amaç size düşmanlığı sanırım yazık böyle adamlara sadece yazık burda herkes bilgi paylaşıyor o gelip saldırıyor. |
| ||||
| syn attackin koruması malesef yok. cisco floodguard bile engelleyemiyor ayarlarını kendim yapmama rağmen. Ama, sağlam konfigüre edilmiş bir httpd.conf ile, syn attack olsa bile siteler son hız açılır ![]() |
| ||||
| Sinan dediğin dosyada yaptığın ayar nedir ?
__________________ domain bayiliği |
| ||||
| Biz burada eglenme degil bilgi ögrenmeye çalışıyoruz...Yazık Konu webmasterevi tarafından (05.08.07 Saat 08:17 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| bu anı daha önce de yaşamıştım...
__________________ halid-can! |
| |||
| DDOS : The Light Palette buraya bak ![]()
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |