| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Özel Rütbeler
Forumda yazacağınız mesaj sayısına göre rütbeniz artmaktadır.Rütbe arttırmak için mesaj kasan arkadaşların forum dışında kalması için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz. Bir nebze burada yaptığımız yorucu işlemleri zevkli hale getirmek için konulmuş bir uygulamadır ![]() Rütbeler Üye Rütbesi Minimum Mesaj adeti Sempron 0 Celeron 50 Athlon 100 P4 150 Athlon Dual Core 200 P4 Dual Core 400 Core2 Duo 600 Opteron 800 Dual Xeon 1000 Dual Opteron 1500
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Düzenlendi... Bende ne yazıyo bu arada:p
__________________ sig(NULL); |
|
| |||
| |||
|
ama haksızlık onun 1 mesajı var c yazıyo ![]() ben p5 olmak istiyorum ne yapmalıyım:p |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
p5 olayı yok rütbeler olda ne demişler "nazar etme ne olur çalış seninde olur":p
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
| şuan daha yeniyim çalışacam en iyi rütbeyi alacam... |
|
| ||||
| ||||
|
görüyorum iyi çalışıyosun her mesajın altına eline sağlık yazmışsın sağol
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
webmasterevi iyiniyetlisin. ama lütfen eline sağlık türü mesajlar yazma.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| bütün makalelere eline saglık yazmıyorum tabi elimden geldikçe bende konu açacam şimdiye kadar yazdıgım cevaplarda makaleyi sunanın yararlı oldugu için tşk ettim buda onun hakkı diye düşünüyorum en yüksek rütbe alacam diye mesajlarda sadece eline saglık yazmam merak etmeyin... |
|
| ||||
| ||||
|
bana sempron değilde celeron kısmı acı olacak |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
![]() |
| Thread Tools | |