| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Google reklamları hakkında.. Arkadaşlar sağdaki Google reklamları arada görüntüleniyor, arada görüntülenmiyor. Merak ettim sebebi nedir? ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| bence tıklayan yoktur o reklamlara herkes adsense üyesi sanırım forumda. Yemek tarifi sitesi olsa belki tıklanırdı. Okadarda dedim hasan yemek tarifi sitesi yap diye. |
| ||||
| Yoo ben arada sırada tıklıyorum sadakamı veriyon ulen istemiyoz demeyinde ![]()
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
| |||
| Ben her gün 3 - 4 kere 'Yabancı' firma reklamlarına tıklıyorum, bir katkımız olsun diye Ama arada kayboluyor ![]()
| ||||
| Gözüme çarptıkça bende tıklıyorum ara ara Sitedeki hemen hemen herkes Google reklamının ne oldugunu az çok biliyordur.Destek olmak isteyen tıklar ![]() |
| |||
| Alıntı:
Yurt dışı hedeflerim arasında Giga' yı batırmak var ![]()
| ||||
| Giga'yı tıklayarak batıralım arkadaşlar ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
|
| ||||
| Bizim hesaba olacak olan anlaşılan.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |