| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Editör mozilla'da hala düzgün kullanılamıyor, yeni sürümün özellikleride aktif edilmemiş Gözle görülebilir pek birşey yok.Hatırlatma : $120 ödenmedikçe Powered by vBulletin yazısını kaldırmak lisansın pasifleştirilme nedeni. |
|
| ||||
| ||||
|
Ben foruma 1 yıldır mozilladan giriyorum hiç problem yok Mozilladan girdiğimde dahada hızlı işlem yapıyorum forumda hatta
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Hadi ödediysek
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
profil sayfalarında bazı bilgileri eksik.
|
|
| |||
| |||
|
Firefox 3 ile yazı yazamıyorum. Bu sorun sadece bende mi ?
|
|
| ||||
| ||||
| Aynı problem bende de var.
|
|
| ||||
| ||||
|
Editörün sağ üst köşesindeki butonuna tıklayarak yazı yazabilirsiniz. CaLViN halledecek inş. |
|
| ||||
| ||||
|
aksaklık var Hasan saçma sapan şeyler yazmışsın test dsdf diye
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |